Lucian Ciolan

Lucian Ciolan

Manager proiect

Prof. univ. dr. Lucian Ciolan – profesor doctor la Departamentul de Stiințele Educației, titular al disciplinelor Metodologia cercetării si Politici educationale (licența), Formarea formatorilor: metode și tehnici, Managementul performantei... află mai multe.

Anca Nedelcu

Anca Nedelcu

Expert educație

Prof. univ.dr. Anca Nedelcu este conferenţiar doctor la Departamentul de Științele Educației, titular al cursurilor de „Managementul instituţiilor de învăţământ”, „Educaţie interculturală” (nivel licență) şi „Comunicare şi negociere interculturală”... află mai multe

Cătălina Ulrich

Cătălina Ulrich

Expert educație

Profesor dr. la Departamentul de Stiintele Educatiei, Cătălina ULRICH este titulara cursurilor: Sociologia educaţiei, Teoria şi practica educaţiei civice, Strategii de intervenţie socio-educaţională în situaţii de risc (licenţă)... află mai multe.

Mihaela Stîngu

Mihaela Stîngu

Expert educație și formare

Mihaela Stîngu este lector dr. în cadrul Departamentul de Științele Educației și este titulară a cursurilor de Pedagogie I si II (modul psihopedagogic), coordonează practica profesională la nivel licență și desfășoară activități de...află mai multe.

Florin Țibu

Florin Țibu

Expert psihologia copilului

Florin Ṭibu a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi in anul 2001 si si-a continuat studiile in psihologie aplicata cu un program postuniversitar... află mai multe.

Elena Ungureanu

Elena Ungureanu

Expert educație și formare

Ca formare academică, este specialist în educație, cu o licență și o diplomă de master în Științele Educației. În trecut a absolvit cursurile Facultății de Științe Politice, SNSPA. Fost redactor de știri și reporter, este în prezent doctorandă... află mai multe.

Cristina Tripon

Cristina Tripon

Expert educație și formare

Cristina este asistent universitar în cadrul Universității Politehnica din București, Departamentul de Formare pentru Carieră Didactică și Științe Socio-umane, cu activități în domeniul managementulului clasei de elevi... află mai multe.

Remus Ghiuzeli

Remus Ghiuzeli

Expert în design

Remus este copywriter și expert în design, comunicare corporativă și DTP, fondatorul propriei sale companii – un butic de publicitate cu servicii integrate. El are o experiență de mai mult de 15 ani în industria creativă... află mai multe.

Elena Marin

Elena Marin

Elena are dublă specializare, fiind licențiată atât în științele educației cât și în psihologie. A absolvit un master de Consiliere și dezvoltarea a carierei, obținând ulterior doctoratul în Științele Educației de la Universitatea... află mai multe.

Miruna Miulescu

Miruna Miulescu

Miruna Miulescu are triplă specializare în Pedagogie, Psihologie (Facultatea de Psihologie și Științele Educației) și Pedagogie socială (VIA University College, Danemarca), cu o diplomă de master în domeniul managementul... află mai multe.

Laura Ciuperceanu

Laura Ciuperceanu

Nadia Christiansen

Nadia Christiansen

Expert în dezvoltarea copilului

Nadia este specializată în psihologie pedagogică și dezvoltarea copilului. Este psiholog, obținând o diplomă de master în cadrul Universității din Aalborg, Danemarca. În prezent este lector... află mai multe.

Nanna Mørch

Nanna Mørch

Expert în pedagogie socială

Nanna este specializată în psihologie pedagogică și dezvoltarea copilului. A obținut o diplomă de licență în pedagogie și un master în psihologie la Universitatea din Aarhus... află mai multe.

Sidse Mikkelsen

Sidse Mikkelsen

Expert în incluziune și designul mediului de învățare

Sidse este specializată în sociologie educațională și dezvoltarea copilului. A obținut o diplomă de licență și de master în domeniul sociologiei educaționale la Universitatea din Aarhus, în Danemarca. În prezent este lector la Via University... află mai multe.